Grilc, Starc & Partnerji Mednarodne Povezave Banner.jpg

GRADBENIŠTVO

Investitorjem in strankam s področja gradbeništva pripravljamo investicijske, gradbene, izvajalske in podizvajalske pogodbe, urejamo pogodbena, plačilna in druga razmerja med njimi, sodelujemo na pogajanjih ter jih zastopamo pred sodišči, inšpekcijskimi, upravnimi in drugimi organi. Na podlagi naših bogatih izkušenj na področju gradbeništva jim ponujamo celovit pristop in podporo pri njihovem poslovanju.

V primeru delovnih nesreč strankam s področja gradbeništva svetujemo in jih zastopamo v odškodninskih postopkih v razmerju do delavcev ter v regresnih postopkih v razmerju do Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije in Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije.

PODROČJA DELA:
Naše storitve, nasveti in priporočila so usmerjeni v izvensodno premagovanje sporov in urejanje zadev po mirni poti. Sodne postopke razumemo kot zadnje in skrajno pravno sredstvo za zaščito interesov naših strank. Poslužujemo se jih, ko so vsa druga pravna sredstva in poti izčrpane.
CELOVITA PODPORA GOSPODARSKEMU SEKTORJU
Stopite v stik z nami in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Naložbo (vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Scroll to Top