Grilc, Starc & Partnerji Mednarodne Povezave Banner.jpg

IZVRŠILNI POSTOPKI

V skladu z določbami Zakona o izvršbi in zavarovanju za naše stranke vodimo različne vrste izvršilnih postopkov za izterjavo denarnih in nedenarnih terjatev ter drugih obveznosti.

V okviru izvršilnih postopkov opominjamo dolžnike k plačilu terjatev in izpolnitvi obveznosti, pridobivamo podatke o dolžnikih in njihovem premoženju, izvajamo postopke zavarovanja dolžnikovega premoženja za poplačilo naših strank ter ves čas aktivno spremljamo potek izvršilnega postopka do dokončnega poplačila oziroma ustavitve postopka.

Posebno pozornost posvečamo stroškovni učinkovitosti izvršilnih postopkov. Na podlagi zbranih podatkov o dolžniku in njegovem premoženju strankam svetujemo uporabo le tistih izvršilnih dejanj, ki lahko v čim krajšem času in s čim manjšimi stroški pripeljejo do poplačila njihovih terjatev.

PODROČJA DELA:
Naše storitve, nasveti in priporočila so usmerjeni v izvensodno premagovanje sporov in urejanje zadev po mirni poti. Sodne postopke razumemo kot zadnje in skrajno pravno sredstvo za zaščito interesov naših strank. Poslužujemo se jih, ko so vsa druga pravna sredstva in poti izčrpane.
CELOVITA PODPORA GOSPODARSKEMU SEKTORJU
Stopite v stik z nami in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Naložbo (vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Scroll to Top