Grilc, Starc & Partnerji Mednarodne Povezave Banner.jpg

INSOLVENČNO PRAVO

Na področju insolvenčnega prava imamo bogate izkušnje svetovanja našim strankam v zvezi z uvedbo insolvenčnih postopkov nad pravnimi in fizičnimi osebami. Zastopamo tako upnike kot stečajne dolžnike v pravdah, ki so povezane s stečajnimi postopki, vključno s postopki za izpodbijanje dolžnikovih pravdnih dejanj.

Za naše stranke prijavljamo vse vrste terjatev upnikov v stečajnih postopkih, jih zastopamo v postopkih priznanja in izpodbijanja terjatev ter v postopkih izpodbijanja odpusta obveznosti stečajnim dolžnikom – fizičnim osebam.

Pri pravnem svetovanju in sestavljanju različnih pogodb za banke, finančne institucije in za druge naše stranke naši odvetniki vedno skrbno pretehtajo vse vidike tveganj, vključno z možnimi izpodbojnimi dejanji dolžnika v stečajnem postopku in posledicami nastopa insolventnosti pogodbenika.

PODROČJA DELA:
Naše storitve, nasveti in priporočila so usmerjeni v izvensodno premagovanje sporov in urejanje zadev po mirni poti. Sodne postopke razumemo kot zadnje in skrajno pravno sredstvo za zaščito interesov naših strank. Poslužujemo se jih, ko so vsa druga pravna sredstva in poti izčrpane.
CELOVITA PODPORA GOSPODARSKEMU SEKTORJU
Stopite v stik z nami in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Naložbo (vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Scroll to Top