Grilc, Starc & Partnerji Mednarodne Povezave Banner.jpg

ZDRAVSTVO IN FARMACIJA

Svetujemo in zastopamo koncesionarje ter javne zavode s področja zdravstva in lekarniške dejavnosti na vseh področjih njihovega delovanja. Urejamo njihova koncesijska razmerja, razmerja do ustanoviteljev in Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Celovito pravno podporo in svetovanje nudimo tudi zasebnim zdravstvenim delavcem in poslovnim subjektom, ki delujejo na področju zdravstva in niso vključeni v javno zdravstveno mrežo.

Našim strankam s področja zdravstva in farmacije urejamo delovna razmerja, pogodbe z dobavitelji, pripravljamo in pregledujemo pogodbe, pravno svetujemo, sodelujemo z njimi na pogajanjih, jih zastopamo pred sodišči, inšpekcijskimi, upravnimi in drugimi organi. Zagotavljamo jim storitve »vse na enem mestu«.

PODROČJA DELA:
Naše storitve, nasveti in priporočila so usmerjeni v izvensodno premagovanje sporov in urejanje zadev po mirni poti. Sodne postopke razumemo kot zadnje in skrajno pravno sredstvo za zaščito interesov naših strank. Poslužujemo se jih, ko so vsa druga pravna sredstva in poti izčrpane.
CELOVITA PODPORA GOSPODARSKEMU SEKTORJU
Stopite v stik z nami in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Naložbo (vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Scroll to Top